Porties: 4 personen
Ingrediënten
- 250 g volkoren fusili
- 200 g gerookte ham
- 400 g babyspinazie fijngehakt
- 400 g gehakte tomaten uit blik
- 125 ml kookroom
- 1 tl gedroogde basilicum
- 100 g Parmezaan fijngeraspt
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de fusili volgens de instructies op de verpakking. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verdeel de gerookte hamreepjes in de ovenschaal en zet ze 4 minuten in de oven. Verhit de gehakte tomaten in een steelpannetje en voeg de spinazie toe en kookroom toe. Voeg de basilicum, peper en zout toe. Serveer de fusili met de roomsaus en de Parmezaan.
Notities
Vegetarisch? Vervang de hamreepjes door kikkererwten of een avocado in reepjes.
Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
0
0