Garnalen met zoete aardappel en noedels

Garnalen met zoete aardappel en noedels
13 december 2018 sharon

 

Garnalen met zoete aardappel en noedels

Gang: Diner
Keuken: Oosters, Vis
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 g noedels
  • 1 rode ui in ringen
  • 1 el olijfolie
  • 600 g zoete aardappelen in blokjes
  • 200 ml kokosmelk
  • 200 ml groentebouillon
  • 1 bosje lente-ui in ringen
  • 1 bosje verse koriander fijn gehakt
  • 400 g grote gepelde garnalen
  • 150 g mangoblokjes
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olie in een wokpan en fruit de ui. Voeg de zoete aardappelen, kokosmelk en groentebouillon toe en laat ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen tot de zoete aardappel gaar is. Meng met de lente-ui, koriander, garnalen en mango. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de noedels.
  • Vegetarisch? Vervang de garnalen door een handje pinda’s.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.