Gele rijst met witvis, broccoli en aubergine

Gele rijst met witvis, broccoli en aubergine
13 december 2018 sharon

 

Gele rijst met witvis, broccoli en aubergine

Gang: Diner
Keuken: Oosters, Vis
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 g rijst
  • 1 tl kurkuma
  • 1 el kerriepoeder
  • 500 g broccoliroosjes
  • 1 el olijfolie
  • 1 aubergine gehalveerd en in schijven
  • 4 witvisfilets (bijvoorbeeld kabeljauw), in stukjes
  • 1 el garam masala (kruidenmengsel) (bijv. Jonnie Boer)
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking. Kook de broccoli gaar in 8 minuten. Verhit de olijfolie in een pan en bak de aubergine op hoog vuur. Voeg de vis toe en bak even mee. Breng op smaak met peper, zout en garam masala. Serveer met de broccoli en rijst.
  • Vegetarisch? Neem neutrale tofublokjes.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.