Gnocchi met tuinbonen en blauwe kaas

Gnocchi met tuinbonen en blauwe kaas
13 december 2018 sharon

 

Gnocchi met tuinbonen en blauwe kaas

Bereidingstijd: 30 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 300 g tuinbonen
  • 500 g gnocchi
  • 1 el olijfolie
  • 400 g cherrytomaatjes gehalveerd
  • 200 g prei in dunne ringen
  • 1 tl rozemarijn
  • 75 g blauwe kaas gekruimeld
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de tuinbonen gaar in 8 minuten. Voeg 2 minuten voor de eindtijd de gnocchi toe en kook mee. Verhit de olijfolie in de pan en bak de cherrytomaatjes en prei zacht. Voeg de rozemarijn, zout, peper, tuinbonen en gnocchi toe met een scheutje water. Serveer met de blauwe kaas.

Notities

Geen blauwe kaas? Vervang door geraspte kaas.
Zuivelvrij? Serveer met zwarte olijven of een beetje hummus.
Glutenvrij? Vervang de gnocchi door glutenvrije pasta.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.