Mosterdkip met sperziebonen

Mosterdkip met sperziebonen
13 december 2018 sharon

 

Mosterdkip met sperziebonen

Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 g rijst
  • 1 el olijfolie
  • 4 kippendijfilet in stukjes
  • 400 g sperziebonen kan diepvries
  • 125 g crème fraiche
  • 1 tl uienpoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 el mosterd
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een stoofpan en bak de kip goudbruin. Voeg de overige ingrediënten toe plus een flinke scheut water (ongeveer 300 ml). Doe het deksel op de pan en laat 20 minuten zachtjes stoven. Controleer of de sperziebonen gaar zijn en serveer met de rijst.
  • Vegetarisch? Serveer met groentenburgers, bak deze apart. Zuivelvrij? Vervang de crème fraiche door een scheutje plantaardige room.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.