Nieuwe aardappelen met waterkers en makreel

Nieuwe aardappelen met waterkers en makreel
14 december 2018 sharon

 

Nieuwe aardappelen met waterkers en makreel

Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot, Vis
Porties: 4

Ingrediënten

  • 750 gram aardappelen, vast geschild en in stukjes
  • 4 el mayonaise of fritessaus
  • 300 gram gerookte makreelfilet blik of vers
  • 250 gram cherrytomaatjes gehalveerd
  • 8 zwarte olijven gehalveerd
  • 300 gram mais uit blik
  • 100 gram augurken in stukjes
  • 1 oranje paprika in stukjes
  • 100 gram waterkers of veldsla
  • handje fijngesneden bieslook
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de aardappelen gaar in ongeveer 15 -20 minuten. Meng de makreel met de mayonaise. Doe de cherrytomaatjes, olijven, mais, augurken en paprika in een kom. Stamp de aardappelen grof en meng met de waterkers of veldsla. Voeg wat zout en peper toe. Serveer de aardappelen met de makreel en groenten

Notities

Vegetarisch? Vervang de makreel door reepjes omelet of gekookte eitjes.
Geen makreel? Neem de vega optie of gebruik gerookte kipreepjes.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.