Krieltjes met chorizo en spinazie

Krieltjes met chorizo en spinazie
13 december 2018 sharon

 

Krieltjes met chorizo en spinazie

Bereidingstijd: 30 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot
Porties: 4

Ingrediënten

  • 800 g krieltjes
  • 100 g chorizo (vleeswaren)
  • 2 ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 400 g diepvriesspinazie ontdooid
  • 400 g gehakte tomaten uit blik
  • 4 eieren
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de ui, knoflook, spinazie en tomaten. Breng op smaak met peper en zout. Doe de saus in een ovenschaal en leg de krieltjes en chorizo er bovenop. Zet 30 minuten in de oven. Kook ondertussen de eitjes gaar in 8 minuten. Pel ze en serveer ze bij de krieltjes.

Notities

Vegetarisch? Vervang de chorizo door een extra gekookt ei per persoon en serveer die erbij.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.