Noedels met runderreepjes en kidneybonen

Noedels met runderreepjes en kidneybonen
13 december 2018 sharon

 

Noedels met runderreepjes en kidneybonen

Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 450 gram sperziebonen
  • 250 gram noedels
  • 1 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 250 gram runderreepjes
  • 2 paksoi in reepjes (zowel het wit als groen)
  • 400 gram kidneybonen uit blik uitgelekt
  • 125 gram taugé
  • 4 el zoute sojasaus
  • 1 el sesamolie
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Stoom of kook de sperziebonen gaar in ongeveer 10 minuten. Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de runderreepjes en knoflook in een paar minuten bruin. Roerbak de paksoi en sperziebonen een paar minuten mee. Voeg de uitgelekte kidneybonen, taugé, sojasaus en sesamolie toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de noedels met de groenten en runderreepjes.

Notities

Vegetarisch? Vervang de runderreepjes door neutrale tofu of omeletreepjes.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.