Porties: 4
Ingrediënten
- 450 gram sperziebonen
- 250 gram noedels
- 1 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook fijngehakt
- 250 gram runderreepjes
- 2 paksoi in reepjes (zowel het wit als groen)
- 400 gram kidneybonen uit blik uitgelekt
- 125 gram taugé
- 4 el zoute sojasaus
- 1 el sesamolie
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Stoom of kook de sperziebonen gaar in ongeveer 10 minuten. Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de runderreepjes en knoflook in een paar minuten bruin. Roerbak de paksoi en sperziebonen een paar minuten mee. Voeg de uitgelekte kidneybonen, taugé, sojasaus en sesamolie toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de noedels met de groenten en runderreepjes.
Notities
Vegetarisch? Vervang de runderreepjes door neutrale tofu of omeletreepjes.
0
0