Porties: 4
Ingrediënten
- 450 gram doperwten diepvries of vers
- 200 ml melk
- 300 ml bouillon
- 300 gram zalmfilet in stukjes
- 250 gram noedels
- 250 gram taugé
- 400 gram spitskool
- 2 teentjes knoflook
- 1 citroen sap en rasp
- 1 el sesamolie
- 1 tl kerriepoeder
- 1 tl kurkuma
- 1 tl korianderpoeder
- bos lente-ui in ringen
- handje verse koriander
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Doe de melk, kippenbouillon en doperwten in een ruime stoofpan en breng aan de kook. Voeg de noedels, taugé, zalm, spitskool, knoflook, citroenrasp, citroensap, sesamolie, kerriepoeder, kurkuma, korianderpoeder toe en laat 10 minuten garen. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de koriander en bosui. Serveer.
Notities
Vegetarisch? Vervang de zalm door reepjes omelet van 4 eitjes.
Zuivelvrij? Vervang de melk door kokosmelk
0
0