Noedels met zalm en doperwten

Noedels met zalm en doperwten
13 december 2018 sharon

 

Noedels met zalm en doperwten

Gang: Diner
Keuken: Oosters, Vis
Porties: 4

Ingrediënten

  • 450 gram doperwten diepvries of vers
  • 200 ml melk
  • 300 ml bouillon
  • 300 gram zalmfilet in stukjes
  • 250 gram noedels
  • 250 gram taugé
  • 400 gram spitskool
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 citroen sap en rasp
  • 1 el sesamolie
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 tl kurkuma
  • 1 tl korianderpoeder
  • bos lente-ui in ringen
  • handje verse koriander
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Doe de melk, kippenbouillon en doperwten in een ruime stoofpan en breng aan de kook. Voeg de noedels, taugé, zalm, spitskool, knoflook, citroenrasp, citroensap, sesamolie, kerriepoeder, kurkuma, korianderpoeder toe en laat 10 minuten garen. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de koriander en bosui. Serveer.

Notities

Vegetarisch? Vervang de zalm door reepjes omelet van 4 eitjes.
Zuivelvrij? Vervang de melk door kokosmelk

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.