Zalm met bulgur, courgette en rode ui

Zalm met bulgur, courgette en rode ui
13 december 2018 sharon

 

Zalm met bulgur, courgette en rode ui

Gang: Diner
Keuken: Vis
Porties: 4

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 1 courgette in plakken
  • 1 rode paprika in stukjes
  • 1 rode ui in ringen
  • 200 gram wortel in plakken
  • 250 gram bulgur
  • 200 ml crème fraiche
  • 1 el mosterd
  • 1 tl uienpoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 200 gram wilde zalmfilet uit blik graatjes verwijderd
  • 75 gram jonge sla
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verhit de olie in een wokpan. Wok de groenten tot ze zacht zijn. Bereid de bulgur volgens de instructies op de verpakking. Meng de groenten met de crème fraiche, uienpoeder, knoflookpoeder, mosterd en zalm. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de bulgur en sla.

Notities

Vegetarisch? Vervang de zalm door blokjes naturel tofu of omeletreepjes.
Zuivelvrij? Vervang de crème fraiche door een scheutje plantaardige room en 1 el basilicumpesto.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.