![](https://members.voedzo.nl/wp-content/uploads/2018/12/visstoofpotje-met-andijvie-e1559895676754.jpg)
![](https://members.voedzo.nl/wp-content/uploads/2018/12/visstoofpotje-met-andijvie-e1559895676754.jpg)
Porties: 4
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 2 ui gesnipperd
- 3 teentjes knoflook fijngehakt
- 400 gram gemengde paddenstoelen of champignons
- 400 gram andijvie
- 800 gram aardappelblokjes
- 4 kabeljauwfilet in blokjes
- 2 el Zwolsche stoof kruiden kruidenmengsel van Jonnie Boer
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Verhit de olijfolie in een soeppan. Fruit de ui en knoflook. Bak de paddenstoelen mee. Voeg de andijvie, aardappel, vis en kruiden toe. Laat zachtjes pruttelen voor ongeveer 15 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Serveer.
Notities
Vegetarisch? Vervang de vis door kikkererwten of linzen.
Geen vis? Neem kipfilet.
0
0