Snel visstoofpotje met andijvie

Snel visstoofpotje met andijvie
13 december 2018 sharon

 

Snel visstoofpotje met andijvie

Gang: Diner
Keuken: Vis
Porties: 4

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 2 ui gesnipperd
  • 3 teentjes knoflook fijngehakt
  • 400 gram gemengde paddenstoelen of champignons
  • 400 gram andijvie
  • 800 gram aardappelblokjes
  • 4 kabeljauwfilet in blokjes
  • 2 el Zwolsche stoof kruiden kruidenmengsel van Jonnie Boer
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een soeppan. Fruit de ui en knoflook. Bak de paddenstoelen mee. Voeg de andijvie, aardappel, vis en kruiden toe. Laat zachtjes pruttelen voor ongeveer 15 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Serveer.

Notities

Vegetarisch? Vervang de vis door kikkererwten of linzen.
Geen vis? Neem kipfilet.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.