Zomerse bami met taugé en pindasaus

Zomerse bami met taugé en pindasaus
13 december 2018 sharon

 

Zomerse bami met taugé en pindasaus

Bereidingstijd: 30 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 g noedels
  • 1 el olijfolie
  • 1 courgette in stukken
  • 2 paprika in reepjes
  • 200 g taugé
  • 4 el soja
  • 200 ml melk
  • 3 el pindakaas
  • 8 eieren gekookte en gepeld
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in de pan en bak de courgette en paprika. Voeg na 5 minuten de taugé, sojasaus, melk en pindakaas toe. Verhit een paar minuten, voeg eventueel wat water toe. Breng op smaak met peper en zout indien nodig. Serveer met bami en eitjes.

Notities

Zuivelvrij? Neem plantaardige melk.

Glutenvrij? Neem rijstnoedels.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.