Masala curry met eieren en spitskool

Masala curry met eieren en spitskool
14 december 2018 sharon

 

Masala curry met eieren en spitskool

Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram volkoren rijst
  • 1 el olijfolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 3 cm verse gember geraspt
  • 2 in groene paprika reepjes
  • 400 gram spitskool fijngesneden
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 el garam masala (kruidenmengsel) kruidenmengsel Jonnie Boer
  • 4 eieren gekookt
  • bosje verse koriander gehakt
  • 1 in komkommer plakjes
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olie in een pan en fruit de ui. Voeg de gember, paprika en spitskool toe en bak 5-7 minuten mee. Voeg de kokosmelk en garam masala toe. Breng op smaak met peper en zout. Pel de gekookte eieren. Serveer de rijst met de saus, eieren, gehakte koriander en komkommer.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.