Porties: 4
Ingrediënten
- 1 kilo zoete aardappelen
- 250 gram witte kool fijngesneden
- 3 el mayonaise of fritessaus
- 2 el mosterd
- 2 el wittewijnazijn
- 4 eieren gekookt en in stukjes
- 8 lente-ui in ringen, zowel het wit als het groen
- 100 gram rauwe ham in stukjes
- 100 gram rucola
- 4 augurken in stukjes
- 10 zilveruitjes gehalveerd
Instructies
- Schil de zoete aardappelen en snijd in kleine blokjes. Breng water aan de kook en kook de blokjes gaar in ongeveer 15 minuten. Meng de zoete aardappelblokjes met de kool, mayonaise, mosterd, wittewijnazijn, eieren en bosuitjes. Serveer met de rauwe ham, rucola, augurk en zilveruitjes.
Notities
Vegetarisch? Vervang de rauwe ham door avocadoblokjes.
0
0