Zoete aardappelsalade

Zoete aardappelsalade
14 december 2018 sharon

 

Zoete aardappelsalade

Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot
Porties: 4

Ingredi├źnten

  • 1 kilo zoete aardappelen
  • 250 gram witte kool fijngesneden
  • 3 el mayonaise of fritessaus
  • 2 el mosterd
  • 2 el wittewijnazijn
  • 4 eieren gekookt en in stukjes
  • 8 lente-ui in ringen, zowel het wit als het groen
  • 100 gram rauwe ham in stukjes
  • 100 gram rucola
  • 4 augurken in stukjes
  • 10 zilveruitjes gehalveerd

Instructies

  • Schil de zoete aardappelen en snijd in kleine blokjes. Breng water aan de kook en kook de blokjes gaar in ongeveer 15 minuten. Meng de zoete aardappelblokjes met de kool, mayonaise, mosterd, wittewijnazijn, eieren en bosuitjes. Serveer met de rauwe ham, rucola, augurk en zilveruitjes.

Notities

Vegetarisch? Vervang de rauwe ham door avocadoblokjes.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wacht! Ik heb een leuke aanbieding...

Voeg toe met korting