Porties: 4
Ingrediënten
- 250 gram rijst
- 1 el olijfolie
- 1 kilo hutspotgroenten
- 1 tl korianderpoeder
- 1 tl komijnzaadpoeder
- 1/2 tl kurkuma
- 5 el zoute sojasaus zoute variant (bijv. Kikkoman)
- 200 ml melk of plantaardige melk
- 2 el pindakaas
- 4 eieren
- 1 handje verse koriander naar smaak
Instructies
- Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en bak de hutspotgroenten zacht. Voeg de kruiden, sojasaus, melk en pindakaas toe en bak een paar minuten. Roer af en toe. Bak in een koekenpan de eitjes en serveer met de groenten, rijst en verse koriander.
Notities
Geen pinda? Neem eventueel amandelpasta of laat de pindakaas en de melk weg.
0
0