Bobotie met snijbonen

Bobotie met snijbonen
13 mei 2019 sharon

 

Bobotie met snijbonen

Gang: Diner
Keuken: Oven
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram rijst
  • 250 gram rundergehakt
  • 2 ui in ringen
  • 600 gram snijbonen
  • 1 el kerriepoeder
  • 125 gram crème fraiche
  • 2 banaan in stukjes
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Warm de oven voor op 200 graden. Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Bak het gehakt in een wokpan goudbruin. Voeg de ui toe en bak even mee. Meng met de snijbonen en kerriepoeder en eventueel een scheutje water. Kook 5 minuten. Meng met de creme fraiche en banaan en doe in een ovenschaal. Zet het 15 minuten in de oven. Serveer met de rijst.

Notities

Vegetarisch? Neem kikkererwten.
Zuivelvrij? Neem een scheutje plantaardige room.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.