Pompoensoep met kokosmelk

Pompoensoep met kokosmelk
14 mei 2019 sharon

 

Pompoensoep met kokosmelk

Gang: lunch
Keuken: Soep
Porties: 3

Ingrediënten

  • 400 gram pompoen in blokjes
  • 1 ui in stukjes
  • 250 gram aardappelen, vast geschild en in blokjes
  • ½ tl korianderpoeder
  • ½ tl kurkuma
  • ½ tl komijnzaadpoeder
  • 1 bouillonblokje
  • handje verse koriander
  • scheutje kokosmelk

Instructies

  • Doe de pompoen, ui, aardappel, kruiden en bouillon in een pan en voeg water toe zodat de groenten net niet onderstaan. Breng aan de kook en kook 20 minuten met deksel op de pan. Pureer de soep. Serveer met scheutje kokosmelk en verse koriander.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.