Witte koolsoep met Parmezaan

Witte koolsoep met Parmezaan
14 mei 2019 sharon

 

Witte koolsoep met Parmezaan

Gang: lunch
Keuken: Soep
Porties: 3

Ingrediënten

  • 450 gram witte kool fijngesneden
  • 1 ui geschild en in stukjes
  • 250 gram aardappelen, vast
  • handje verse basilicum
  • 1 bouillonblokje
  • scheutje kookroom
  • snuf Parmezaan

Instructies

  • Doe de witte kool, ui, aardappel, basilicum en bouillon in een pan en voeg water toe zodat de groenten net niet onderstaan. Breng aan de kook en kook 20 minuten met deksel op de pan. Pureer de soep. Serveer met scheutje kookroom, basilicum en Parmezaan.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.