Zoete aardappelsoep met selderij en bosui

Zoete aardappelsoep met selderij en bosui
14 mei 2019 sharon

 

Zoete aardappelsoep met selderij en bosui

Gang: lunch
Keuken: Soep
Porties: 3

Ingrediënten

  • 500 gram zoete aardappel geschild en in stukken
  • 1 bos lente-ui in ringen (zowel wit als groen)
  • handje verse selderij
  • 1 bouillonblokje
  • scheutje kookroom
  • verse selderij

Instructies

  • Doe de zoete aardappel, bosui, selderij en bouillon in een pan en voeg water toe zodat de groenten net niet onderstaan. Breng aan de kook en kook 20 minuten met deksel op de pan. Pureer de soep. Serveer met scheutje kookroom en verse selderij.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.