Fusili met champignons en broccolirijst

Fusili met champignons en broccolirijst
18 november 2019 sharon

 

Fusili met champignons en broccolirijst

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram fusili
  • 1 el olijfolie
  • 1 ui in ringen
  • 3 teentjes knoflook fijngehakt
  • 400 gram champignons in stukjes
  • 400 gram broccolirijst
  • 100 ml kookroom
  • 1 el oregano
  • 50 gram Parmezaan fijngerapst
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de fusili volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olie in een pan en bak de ui en knoflook zacht. Bak de champignons even mee. Voeg de broccolirijst, kookroom en oregano toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat 5 minuten zachtjes koken. Serveer met fusili en Parmezaan.

Notities

Glutenvrij? Neem glutenvrije pasta.
Zuivelvrij? Neem plantaardige neutrale room en vervang de Parmezaan door een beetje basilicumpesto.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.