Kip tandoori wraps

Kip tandoori wraps
11 april 2021 sharon

Kip tandoori wraps

Gang: Diner
Keuken: Indiaas
Porties: 4

Ingrediënten

  • 8 wraps
  • 3 kipfilets in stukjes
  • 3 el Griekse yoghurt
  • 4 teentjes knoflook geperst
  • 50 gram gember geschild en fijngehakt
  • 1 tl kurkuma
  • 1 tl kerriepoeder
  • 400 gram cherrytomaatjes gehalveerd
  • 1 rode ui in ringen
  • 1 handje verse koriander
  • 1 komkommer in plakken
  • 4 tomaten in plakken
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Meng de kipfiletblokjes met de yoghurt, knoflook, gember, kurkuma en kerriepoeder. Verhit olijfolie in een pan en bak de kipfilet gaar. Voeg de ui en tomaten toe en laat ze zacht worden. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper en zout. Maak wraps met de saus. Serveer met koriander, tomaten en komkommer.

Notities

Vegetarisch? Neem vegakip!

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.