Wortelsoep

Wortelsoep
14 mei 2019 sharon

 

Wortelsoep

Gang: lunch
Keuken: Soep
Porties: 3

Ingrediënten

  • 400 gram wortel in stukjes
  • 1 ui in stukjes
  • 1 selderijstengel in stukjes
  • 250 gram aardappelen, vast geschild en in stukjes
  • 1 tl oregano
  • ½ tl tijm
  • 1 bouillonblokje
  • scheutje kookroom

Instructies

  • Doe de wortel, ui, bleekselderij, aardappel, kruiden en bouillon in een pan en voeg water toe zodat de groenten net niet onderstaan. Breng aan de kook en kook 20 minuten met deksel op de pan. Pureer de soep. Serveer met scheutje kookroom.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.