Porties: 4
Ingrediënten
- 250 gram rijst
- 1 el olijfolie
- 6 eieren
- 2 ui in ringen
- 4 teentjes knoflook fijngehakt
- 400 gram broccolirijst fijngesneden
- 200 gram wortel in kleine stukjes
- 5 el sojasaus of eventueel ketjap manis
- 1 tl korianderpoeder
- 1 tl komijnzaadpoeder
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de eieren toe. Schep langzaam om tot het helemaal gestold is. Leg even op een bord. Verhit nog een beetje olie in de pan en bak de ui en knoflook zacht. Voeg de groenten toe en bak 5 minuten op hoog vuur. Verlaag het vuur en voeg de sojasaus toe met een scheut water. Voeg de korianderpoeder en komijnzaadpoeder toe. Breng op smaak met peper en zout. Roer de rijst er doorheen en bak nog even mee. Roer het ei er doorheen.
0
0