Porties: 4
Ingrediënten
- 8 wraps
- 3 kipfilets in stukjes
- 3 el Griekse yoghurt
- 4 teentjes knoflook geperst
- 50 gram gember geschild en fijngehakt
- 1 tl kurkuma
- 1 tl kerriepoeder
- 400 gram cherrytomaatjes gehalveerd
- 1 rode ui in ringen
- 1 handje verse koriander
- 1 komkommer in plakken
- 4 tomaten in plakken
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Meng de kipfiletblokjes met de yoghurt, knoflook, gember, kurkuma en kerriepoeder. Verhit olijfolie in een pan en bak de kipfilet gaar. Voeg de ui en tomaten toe en laat ze zacht worden. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper en zout. Maak wraps met de saus. Serveer met koriander, tomaten en komkommer.
Notities
Vegetarisch? Neem vegakip!
0
0