Porties: 4
Ingrediënten
- 250 rijst
- 1 el olijfolie
- 2 kipfilet in stukjes gesneden
- 2 ui in ringen
- 600 gram aardappelen geschild en in blokjes
- 400 gram sperziebonen gesneden
- 200 ml kokosmelk
- 1 tl kurkuma
- 1 tl komijnzaadpoeder
- 1/2 tl korianderpoeder
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan met deksel en bak de kipfilet goudbruin. Voeg de ui toe en bak zacht. Voeg de aardappelen, sperziebonen, kokosmelk en kruiden toe en meng goed. Laat 15 minuten pruttelen met deksel op de pan. Roer af en toe. Voeg een scheutje water toe als dat nodig is. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst.
Notities
Vegetarisch? Neem vegakip of gebruik witte bonen.
0
0