Porties: 4
Ingrediënten
- 250 gram volkoren penne
- 1 el olijfolie
- 2 rundersaucijzen in stukjes
- 2 ui gesnipperd
- 3 teentjes knoflook fijngehakt
- 400 gram gemengde paddenstoelen in stukken
- 250 gram cherrytomaatjes gehalveerd
- 100 ml kookroom
- 75 gram rucola
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de penne volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en bak de saucijzen, uien en knoflook zacht. Voeg de paddestoelen en cherrytomaatjes toe en bak 5 minuten mee. Meng met de kookroom en breng op smaak met zout en peper. Serveer met de penne en rucola.
Notities
Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Vegetarisch? Voeg fetakaas toe.
0
0