Porties: 4
Ingrediënten
- 250 gram rijst
- 1 el olijfolie
- 2 ui in ringen
- 2 teentjes knoflook geperst
- 250 gram kipfilet in reepjes
- 400 gram champignons in vieren
- 1 courgette in blokjes
- 1 tl paprikapoeder
- handje peterselie grof gehakt
- 100 ml kookroom of plantaardige room
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de ui en knoflook zacht. Voeg de kipfilet toe en bak gaar. Voeg de champignons, courgette, paprikapoeder en peterselie toe en bak even mee. Voeg de room toe. Breng de saus op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst.
Notities
Vegetarisch? Vervang de kipfilet door fetakaas of geraspte kaas.
3
1
Comments (3)
-
Eén van mijn favorieten: zo makkelijk en lekker dat ik dit met regelmaat op het menu staat. Bedankt Sharon voor het delen van dit top-recept!
-
Auteur
Geweldig 😀 😀 Leuk!
-
-
Ook heel lekker met wat geraspte kaas er doorheen.