Porties: 4 personen
Ingrediënten
- 1 volkoren stokbrood of een kleine verse
- 1 el olijfolie
- 1 ui gesnipperd
- 2 teentjes knoflook
- 450 g grote gepelde garnalen
- 5 tomaten in blokjes
- 2 gele paprika in stukjes
- 200 ml kookroom
- 450 g diepvriesspinazie
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl oregano
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bak het brood af volgens de instructie op de verpakking. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de garnalen toe en bak 2 minuten mee. Voeg de tomaten en paprika toe en bak ze 5 minuten mee. Voeg de kookroom, spinazie, paprikapoeder en oregano toe en breng op smaak met peper en zout. Serveer met het stokbrood.
Notities
Vegetarisch? Vervang de garnalen door kikkererwten.
Geen garnalen? Neem kipfilet.
Glutenvrij? Vervang de broodjes door glutenvrije broodjes of gekookte rijst
Zuivelvrij? Gebruik plantaardige room
Geen garnalen? Neem kipfilet.
Glutenvrij? Vervang de broodjes door glutenvrije broodjes of gekookte rijst
Zuivelvrij? Gebruik plantaardige room
0
0