Porties: 4
Ingrediënten
- 250 gram spaghetti
- 1 el olijfolie
- 800 gram gehakte tomaten uit blik 2 blikjes
- 450 gram gegrilde groenten uit diepvries
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 tl rozemarijn
- 1 tl uienpoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- 50 gram Parmezaan geraspt
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Bak de gegrilde groenten op in de olijfolie. Giet de spaghetti af en meng met de tomatenblokjes, uienpoeder, knoflookpoeder, oregano en rozemarijn. Serveer met de gegrilde groenten en Parmezaan.
Notities
Geen gegrilde groenten uit de diepvries? Neem sperziebonen, doperwten of paprika!
Glutenvrij? Neem glutenvrije spaghetti.
Geen kaas? Laat de kaas weg.
0
0