Spaghetti met raapstelen en makreel

Spaghetti met raapstelen en makreel
4 april 2019 sharon
Door Eetplanner

 

Spaghetti met raapstelen en makreel

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram volkoren spaghetti
  • 1 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 800 gram cherrytomaatjes gehalveerd
  • 400 gram raapstelen eventueel grof gehakt
  • 1 blikje gerookte makreelfilet
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 50 gram Parmezaan fijngeraspt
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de knoflook 1 minuut. Voeg de cherrytomaatjes toe en bak 10 minuten. Roer regelmatig. Voeg de raapstelen toe en bak nog 5 minuten mee. Ze slinken vanzelf, wel af en toe roeren. Voeg de makreel, oregano, peper en zout toe. Serveer met de spaghetti en Parmezaan.

Notities

Glutenvrij? Neem glutenvrije spaghetti.
Vegetarisch? Neem zwarte olijven.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.