Porties: 4
Ingrediënten
- 250 gram volkoren spaghetti
- 1 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook fijngehakt
- 800 gram cherrytomaatjes gehalveerd
- 400 gram raapstelen eventueel grof gehakt
- 1 blikje gerookte makreelfilet
- 1 tl gedroogde oregano
- 50 gram Parmezaan fijngeraspt
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de knoflook 1 minuut. Voeg de cherrytomaatjes toe en bak 10 minuten. Roer regelmatig. Voeg de raapstelen toe en bak nog 5 minuten mee. Ze slinken vanzelf, wel af en toe roeren. Voeg de makreel, oregano, peper en zout toe. Serveer met de spaghetti en Parmezaan.
Notities
Glutenvrij? Neem glutenvrije spaghetti.
Vegetarisch? Neem zwarte olijven.
0
0