Gnocchi met asperges en groene olijven

Gnocchi met asperges en groene olijven
13 mei 2019 sharon

 

Gnocchi met asperges en groene olijven

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 1 kilo witte asperges
  • 800 gram gnocchi
  • 200 gram groene olijven
  • 4 zongedroogde tomaatjes in stukjes gesneden
  • 125 gram crème fraiche
  • zout en peper naar smaak
  • 100 gram veldsla

Instructies

  • Breng water aan de kook. Schil de asperges met een dunschiller en snijd ongeveer 3 cm van de onderkant. Kook in 5-8 minuten gaar. Bereid de gnocchi volgens de instructies op de verpakking. Meng de asperges met de gnocchi, olijven, zongedroogde tomaten en crème fraiche. Breng op smaak met peper en zout en serveer met de veldsla.

Notities

Zuivelvrij? Neem (naturel) hummus.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.