Porties: 4
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 2 courgette in grotere blokken
- 400 gram cherrytomaatjes gehalveerd
- 3 el groene pesto
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl uienpoeder
- 1 el olijfolie
- 4 eieren
- 50 gram Parmezaan fijngeraspt
- 1 klein volkoren stokbrood in plakken
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Verwarm de olijfolie in een wokpan. Bak de courgette goudbruin. Voeg dan pas de cherrytomaatjes toe. Voeg na 2 minuten de pesto, uienpoeder en knoflookpoeder toe en haal van het vuur. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de andere el olijfolie in een koekenpan en bak de eitjes gaar. Serveer de groenten met het ei, Parmezaan en het stokbrood.
Notities
Glutenvrij? Neem glutenvrij brood of een avocado.
Zuivelvrij? Laat de Parmezaan weg en neem hummus in plaats van pesto.
0
0