Porties: 4
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 2 rode ui in dunne ringen
- 2 teentjes knoflook geperst
- 300 g rundergehakt
- 800 g linzen uit blik
- 400 g wortels in plakjes
- 250 ml bouillon
- 4 el crème fraiche
- 1 el garam masala (kruidenmengsel) (kruidenmengsel, Jonnie Boer bijv.)
- 1 rasp en sap van 1 citroen
- 100 g jonge sla
Instructies
- Verhit de olie in een ruime stoofpan en fruit de ui en knoflook. Bak het gehakt mee. Voeg de linzen, wortels en bouillon toe. Doe de deksel op de pan en laat het 20 minuten stoven. Meng de crème fraiche, garam masala, citroenrasp, citroensap, zout en peper door de saus. Serveer met de sla.
Notities
Zuivelvrij? Vervang de crème fraiche door een scheutje plantaardige room.
Vegetarisch? Vervang het gehakt door gekookte eitjes.
Vegetarisch? Vervang het gehakt door gekookte eitjes.
0
0