Porties: 4
Ingrediënten
- 250 gram volkoren penne
- 1 el olijfolie
- 2 ui gesnipperd
- 2 teentjes knoflook fijngehakt
- 200 gram prei
- 2 venkel
- 50 gram kappertjes
- bosje bieslook grof gehakt
- bosje verse selderij grof gehakt
- 150 gram kookroom
- 200 gram gerookte zalmsnippers
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de penne volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de uitjes en knoflook. Snijd ondertussen de venkel: verwijder de harde stengels, bewaar het venkelgroen en verwijder de harde middenkern. Snijd de rest in dunne reepjes. Voeg de prei en venkel toe aan de ui. Wok 5 minuten mee tot de groenten zacht worden. Voeg de kappertjes, bieslook, selderij en kookroom toe. Laat het nog 5 minuten zachtjes koken. Serveer met de penne en de zalm.
Notities
Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Zuivelvrij? Vervang de kookroom door plantaardige room
0
0