Porties: 4
Ingrediënten
- 250 g volkoren penne
- 800 g zoete aardappelen in blokjes
- 1 el olijfolie
- 2 ui gesnipperd
- 1 teentje knoflook fijn gehakt
- 400 g gehakte tomaten uit blik
- 90 g rode pesto
- 1 tl gedroogde oregano
- 100 g fetakaas in blokjes
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de penne volgens de instructies op de verpakking. Kook de zoete aardappel gaar in ongeveer 10 minuten. Stamp deze vervolgens. Verhit de olijfolie in een stoofpan en bak de uitjes, knoflook zacht. Voeg de gehakte tomaten, pesto en oregano toe. Voeg de gestampte zoete aardappel toe en meng met de penne. Breng op smaak met peper en zout en serveer met de fetakaas.
Notities
Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Zuivelvrij? Vervang de fetakaas door kipreepjes of avocadoblokjes.
0
0