Porties: 4
Ingrediënten
- 800 gram aardappelen, vast in kleine blokjes
- 8 eieren
- 1 komkommer
- 1 bosje lente-ui
- 2 paprika
- 1 bosje bieslook
- 100 gram ijsbergsla
- 2 blikjes gerookte makreelfilet uitgelekt
- 4 el mayonaise of fritessaus
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Kook de aardappelen en eieren in een ruime pan gaar in ongeveer 10 minuten. Doe eerst de aardappelen erin en als het water helemaal kookt, voeg je de eieren toe. Snijd ondertussen de groenten. Snijd de komkommer in plakken en doe die in kwarten. Snijd de lente-ui in ringen en de paprika in stukjes. Knip de bieslook fijn. Pel de eieren en snijd in stukjes. Meng alle ingrediënten door elkaar en serveer.
Notities
Vegetarisch? Vervang de makreel met groene olijven.
0
0