Garnalen met mango chutney, rijst en snijbonen

Garnalen met mango chutney, rijst en snijbonen
9 februari 2021 sharon

 

Garnalen met mangochutney, rijst en snijbonen

Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram rijst
  • 400 gram snijbonen
  • 1 el olijfolie
  • 400 gram grote gepelde garnalen
  • 5 teentjes knoflook fijngehakt
  • 2 rode paprika
  • 2 tl kerriepoeder
  • 2 el mangochutney
  • 1 limoen rasp en sap
  • 1 komkommer in plakjes
  • sojasaus om erbij te serveren
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Kook de snijbonen mee met de rijst. Verhit de olijfolie in de pan en bak de garnalen een paar minuten. Voeg de paprika toe en bak een paar minuten mee. Voeg de kerriepoeder, mangochutney en limoenrasp & sap toe. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de rijst, sojasaus en komkommer.

Notities

Vegetarisch? Neem kikkererwten of tofu in blokjes.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.