Porties: 4
Ingrediënten
- 250 g couscous
- 450 g broccoliroosjes
- 1 el olijfolie
- 4 zalmfilet
- 1 bosje lente-ui in ringen
- 400 g cherrytomaatjes gehalveerd
- 1 bos peterselie fijngehakt
- 1 bosje munt fijngehakt
- 1 rasp en sap van 1 citroen
- 1 tl komijnzaadpoeder
- 1 tl korianderpoeder
- 1 tl paprikapoeder
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Kook de broccoli in 6-8 minuten gaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de zalm goudbruin aan beide kanten. Hak de broccoli in kleine stukjes. Meng de couscous met de broccoli, lente-ui, cherrytomaatjes, kruiden en citroensap/rasp. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de zalmfilets.
- Vegetarisch? Vervang de zalm door een handje geroosterde amandelen en fetakaas.
0
0