Porties: 4 personen
Ingrediënten
- 250 g volkoren macaroni
- 1 el olijfolie
- 1 aubergine in stukjes
- 1 courgette in blokjes
- 2 ui in ringen
- 90 g rode pesto
- 125 ml crème fraiche
- 100 g jonge sla
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Kook de macaroni gaar volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olie in een pan en bak de uien zacht. Voeg de courgette en aubergine toe en bak de groenten zacht. Voeg de pesto, crème fraiche, peper en zout toe, met een scheutje water. Laat 5 minuten zachtjes koken. Serveer met de macaroni en sla.
Notities
Glutenvrij? Neem glutenvrije pasta.
Zuivelvrij? Neem zongedroogde tomatenpesto en vervang de crème fraiche door een goede scheut plantaardige room
Zuivelvrij? Neem zongedroogde tomatenpesto en vervang de crème fraiche door een goede scheut plantaardige room
0
0