Porties: 4
Ingrediënten
- 250 g bulgur
- 1 el olijfolie
- 250 g champignons in vieren
- 1 gele paprika in reepjes
- 1 rode paprika in reepjes
- 200 g doperwten
- 1 tl 5 spice poeder
- 4 el zoute sojasaus
- 1 bos lente-ui in ringen
- 4 eieren hard gekookt en gepeld
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de bulgur volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en bak de champignons, paprika’s zacht. Voeg de doperwten en sojasaus toe. Bak nog 8 minuten mee tot de doperwten gaar zijn. Breng op smaak met peper en zout en roer de bulgur er doorheen. Serveer met het ei en de lente-ui.
Notities
Zuivelvrij? Vervang de yoghurt door hummus.
Glutenvrij? Neem glutenvrije wraps, slapwraps of neem gekookte rijst/quinoa/gierst voor erbij.
Vegetarisch? Neem neutrale tofu
Glutenvrij? Neem glutenvrije wraps, slapwraps of neem gekookte rijst/quinoa/gierst voor erbij.
Vegetarisch? Neem neutrale tofu
0
0