Porties: 4
Ingrediënten
- 250 g volkoren fusili
- 1 el olijfolie
- 2 ui in ringen
- 2 teentjes knoflook
- 200 g snijbonen
- 100 ml witte wijn
- 500 g verse spinazie
- 1 rasp en sap van 1 citroen
- 4 el roomkaas
- 150 g gerookte zalm in stukjes
- 1 handje peterselie grof gehakt
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de fusili volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de snijbonen en wijn toe en laat 5 minuten pruttelen. Voeg de spinazie, citroen, roomkaas toe en breng op smaak met peper en zout. Meng met de gerookte zalm en peterselie. Serveer.
Notities
Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Zuivelvrij? Vervang de roomkaas door geroosterde pijnboompitjes
0
0