Porties: 4
Ingrediënten
- 600 g aardappelen, vast in stukjes
- 600 g bloemkoolroosjes
- 1 el olijfolie
- 4 kippendijfilet in vieren
- 2 tl oregano
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl uienpoeder
- 1 rasp en sap van 1 citroen
- 100 g groene olijven
- 2 el kappertjes
- 1 hand peterselie grof gehakt
- 100 g verse spinazie
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Kook de aardappelen gaar in ongeveer 8 minuten (kan met schil). Kook de bloemkool gaar in 6 minuten. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kip goudbruin. Voeg de oregano, knoflookpoeder, uienpoeder, rasp en sap van citroen toe. Haal de pan van het vuur en meng met de olijven, kappertjes, peterselie en aardappelen. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de bloemkool en spinazie.
Notities
Vegetarisch? Vervang de kip door neutrale tofublokjes.
0
0