Parmaham macaroni en mozzarella

Parmaham macaroni en mozzarella
13 december 2018 sharon

 

Parmaham macaroni en mozzarella

Bereidingstijd: 30 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 250 g volkoren macaroni
  • 1 el olijfolie
  • 2 ui gesnipperd
  • 3 teentjes knoflook fijn gehakt
  • 1 courgette
  • 400 g gehakte tomaten uit blik
  • 150 g minimozzarella gehalveerd
  • 100 g parmaham in stukjes
  • 75 g rucola
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de macaroni volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de uitjes en knoflook. Voeg courgette en tomaat toe en bak ze mee tot ze zacht zijn. Breng de saus op smaak met peper en zout en serveer met de macaroni, mozzarella, Parmaham en rucola.

Notities

Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Zuivelvrij? Vervang de mozzarella door een geroosterde pijnboompitjes
Vegetarisch? Vervang de Parmaham door blokjes avocado.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.