Bloemkoolcurry

Bloemkoolcurry
13 december 2018 sharon

 

Bloemkoolcurry

Bereidingstijd: 30 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 250 g volkoren rijst
  • 400 g bloemkoolroosjes
  • 1 el olijfolie
  • 2 ui in ringen
  • 400 g gehakte tomaten uit blik
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl korianderpoeder
  • verse koriander
  • 1 komkommer in plakjes
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Kook of stoom de bloemkoolroosjes gaar in ongeveer 10 minuten gaar. Verhit de olie in een pan en bak de uien zacht. Voeg de tomaten, kokosmelk en kruiden toe. Meng met de bloemkool. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de verse koriander en komkommer.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.