Caponata

Caponata
13 december 2018 sharon

 

Caponata

Bereidingstijd: 30 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 2 rode ui in ringen
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 aubergine in blokjes
  • 400 g gehakte tomaten uit blik
  • 1 rasp en sap van 1 citroen
  • 1 el oregano
  • 1 handje verse basilicum grof gehankt
  • 6 sneden volkoren boterham met boter
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de aubergine toe en bak tot ze zacht zijn. Voeg de gehakte tomaten, citroen, oregano, basilicum, zout en peper toe. Laat 5 minuutjes pruttelen en serveer met het brood.

Notities

Tarwevrij? Kies voor een speltbrood.

Glutenvrij? Kies voor glutenvrij brood of nacho’s.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.