Witlofsalade met nieuwe aardappelen en gerookte zalm

Witlofsalade met nieuwe aardappelen en gerookte zalm
13 december 2018 sharon

 

Witlofsalade met nieuwe aardappelen en gerookte zalm

Gang: Diner
Keuken: Vis
Porties: 4

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappelen, vast geschild en in stukken
  • 4 stronken witlof in reepjes gesneden
  • 3 el mayonaise of fritessaus
  • 150 gram gerookte zalm of zalmsnippers
  • handje verse dille grof gehakt
  • 1 bosje lente-ui in ringen
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de aardappelen gaar in ongeveer 15-20 minuten. Meng de witlof met de mayonaise. Snijd de zalm in reepjes. Meng de ingrediënten door elkaar en breng op smaak met peper en zout. Serveer.

Notities

Vegetarisch? Neem neutrale tofublokjes.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.