Witlofsalade met nieuwe aardappelen en gerookte zalm

Witlofsalade met nieuwe aardappelen en gerookte zalm
13 december 2018 sharon

 

Witlofsalade met nieuwe aardappelen en gerookte zalm

Gang: Diner
Keuken: Vis
Porties: 4

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappelen, vast geschild en in stukken
  • 4 stronken witlof in reepjes gesneden
  • 3 el mayonaise of fritessaus
  • 150 gram gerookte zalm of zalmsnippers
  • handje verse dille grof gehakt
  • 1 bosje lente-ui in ringen
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de aardappelen gaar in ongeveer 15-20 minuten. Meng de witlof met de mayonaise. Snijd de zalm in reepjes. Meng de ingrediënten door elkaar en breng op smaak met peper en zout. Serveer.

Notities

Vegetarisch? Neem neutrale tofublokjes.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.