Hutspot met makreel

Hutspot met makreel
14 december 2018 sharon

 

Hutspot met makreel

Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot, Vis
Porties: 4

Ingrediënten

  • 600 gram aardappelen, kruimig
  • 1 kilo hutspotgroenten of 500 wortel in stukjes en 500 ui in ringen
  • 250 gram gerookte makreelfilet
  • bosje lente-ui in ringen
  • 1 el roomboter
  • 1 scheut melk of plantaardige melk
  • 50 gram rozijnen
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de stamppot aardappelen, wortel en ui gaar in ongeveer 15 minuten. Wel de rozijnen in kokend water. Stamp de aardappelen en groenten en meng met de roomboter en melk. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rozijnen, lente-ui en makreel.

Notities

Vegetarisch? Vervang de makreel door fetakaas of geitenkaas.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.