Thaise noedels met pittige kip

Thaise noedels met pittige kip
14 december 2018 sharon

 

Thaise noedels met pittige kip

Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 200 gram noedels
  • 1 el olijfolie
  • 250 gram kipfilet in blokjes
  • 1 tl cayennepeper
  • 200 gram prei in dunne ringen
  • 1 gele paprika in stukjes
  • 200 gram peultjes
  • 1 paksoi in reepjes
  • 5 el zoute sojasaus
  • 1 el knoflookpoeder
  • 2 el citroensap
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kipfilet en cayennepeper goudbruin. Voeg de prei en paprika toe en bak 2 minuten mee. Voeg dan de peultjes, paksoi, sojasaus, knoflookpoeder en citroensap toe en laat het geheel 10 minuten pruttelen, roer regelmatig. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de noedels.

Notities

Vegetarisch? Vervang de kipfilet door blokjes avocado of bonen.
Glutenvrij? Neem rijstnoedels.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.