Couscoussalade met feta en olijven

Couscoussalade met feta en olijven
14 december 2018 sharon

 

Couscoussalade met feta en olijven

Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram couscous
  • 1 el olijfolie
  • 2 in rundersaucijzen in stukjes
  • 250 gram champignons in plakjes
  • 90 gram rode pesto
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 tl oregano
  • 1 tl uienpoeder
  • 1 komkommer in blokjes
  • 250 gram cherrytomaatjes gehalveerd
  • 10 zwarte olijven in stukjes gesneden
  • 100 gram fetakaas in blokjes
  • 90 gram rucola
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een koekenpan of wokpan en bak de rundersaucijzen goudbruin. Voeg op het eind de champignons, paprikapoeder, oregano en uienpoeder toe, bak even mee. Meng in een kom de couscous met de saucijzen, champignons, pesto, komkommer, cherrytomaatjes, olijven, fetakaas, rucola en breng op smaak met zout en peper. Serveer.

Notities

Vegetarisch? Vervang het gehakt door kikkererwten.
Glutenvrij? Vervang de couscous door quinoa, rijst of gierst.
Zuivelvrij? Vervang de feta door een handje geroosterde amandelen.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.